Inloggen met Facebook
Ongeldige log in details. Probeer het opnieuw of klik op "Wachtwoord vergeten"

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

E-mail adres niet gevonden

Je bent niet geverifieerd
Account bestaat al, log in
Hi #username#, vul je profiel
Of

Word lid van onze community

Vind kamers te huur in Antwerpen-Anvers

Kot Antwerpen-Anvers - Kamers in Antwerpen-Anvers huren | Koten in Belgie - Gratis advertentie!

Vind je perfecte kot vandaag!

Koten te huur in Antwerpen-Anvers

Ben je op zoek naar een kot in Antwerpen, dan heb eerst veel keuzes te maken. De stad behoort tot een van de meest populaire steden van België en de goed aangeschreven universiteiten trekken ook veel Nederlandse studenten aan. De gemiddelde huurprijs voor een kot in Antwerpen bedraagt € 280 per maand.

Antwerpen kent een levendige en studentikoze sfeer en vooral de Ossenmarkt wordt erg druk bezocht door studenten. Verhuis je naar Antwerpen voor je studie en woon je graag met andere studenten, zoek dan een studentenkamer in de Universiteits buurt.

Houd je meer van natuur, rust en prachtige architectuur, overweeg dan een appartement in de wijk Tentoonstelling. Tussen de Jan Van Rijswijcklaan, de Jan De Voslei en de ring, ligt deze rustige wijk met goede verbindingen met het centrum.

Mensen die toch liever iets dichter bij het centrum wonen, maar toch een rustige woonomgeving zoeken, zijn het beste af met een kot in Brederode. Deze wijk ligt op loopafstand van het bruisende stadscentrum en ligt binnen handbereik van diverse parken en hogescholen. Veel mensen stellen dan ook dat de ligging van deze wijk simpelweg optimaal is.

Laat uw profiel opvallen

Voeg uw beste foto toe. Profielen met foto's krijgen tot 500% meer contacten

* Vul a.u.b. een omschrijving in.