Inloggen met Facebook
Ongeldige log in details. Probeer het opnieuw of klik op "Wachtwoord vergeten"

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

E-mail adres niet gevonden

Je bent niet geverifieerd
Account bestaat al, log in
Hi #username#, vul je profiel
Of

Word lid van onze community

Vind kamers te huur in Mechelen-Malines

Kot Mechelen-Malines - Kamers in Mechelen-Malines huren | Koten in Belgie - Gratis advertentie!

Vind je perfecte kot vandaag!

Koten te huur in Mechelen-Malines

Mechelen is een stad waar je kan genieten van de natuur. Het historische centrum word omringd door ronkelende rivieren en weidse meren waar je helemaal tot rust kan komen. Alle Maneblussers, de inwoners van Mechelen, houden ervan om langs het Dijlepad te kuieren om tot rust te komen.De gemiddelde huurprijs voor een kot in Mechelen ligt rond de €245 per maand.

Hou je van een levendige buurt en woon je graag op loopafstand van de winkels, terrasjes en de cafes in Mechelen, dan is een studio in het centrum van Mechelen echt iets voor jou. Mechelen heeft meer als 109 cafes in het centrum die zeker het bezoeken waard zijn.

Woon je liever buiten het centrum waar het iets goedkoper is, dicht bij de natuur waar je kan sporten uit volleborst, dan is een appartement in Muizen iets voor jou. Daarnaast ligt Planckendael, een ruim en open wandelpark met grote dierenverblijven, op slechts enkele minuten van je verwijderd. De ideale mix tussen exotische dieren, dieren uit de eigen streek en planten en bloemen zodat Planckendael een must is om te bezoeken in Mechelen.

Ben je een student aan Thomas More Mechelen of aan de Artesis Hogeschool Antwerpen dan is een kot in Mechelen-Zuid iets voor jou. Mechelen-Zuid is bekend voor zijn studentenkoten zodat rondom je vooral veel studenten wonen zodat je de studentikoze sfeer zeker zal voelen.

Waar in Mechelen je ook zoekt, bij Easykot vind je snel en gemakkelijk een kot zodat jij je tijd kunt besteden aan het ontdekken van de cafeetjes en de natuur waaraan Mechelen rijk is.

Laat uw profiel opvallen

Voeg uw beste foto toe. Profielen met foto's krijgen tot 500% meer contacten

* Vul a.u.b. een omschrijving in.