Inloggen met Facebook
Ongeldige log in details. Probeer het opnieuw of klik op "Wachtwoord vergeten"

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

E-mail adres niet gevonden

Je bent niet geverifieerd
Account bestaat al, log in
Hi #username#, vul je profiel
Of

Word lid van onze community

Vind kamers te huur in Brussel-Bruxelles

Kot Brussel-Bruxelles - Kamers in Brussel-Bruxelles huren | Koten in Belgie - Gratis advertentie!

Vind je perfecte kot vandaag!

Koten te huur in Brussel-Bruxelles

Brussel is de hoofdstad van België. Meer en meer studenten gaan studeren in Brussel omdat Brussel een groot aanbod van stageplaatsen kan aanbieden. Brussel wordt gekenmerkt door het feit dat het de grootste politiek centrum ter wereld is na Washington D.C. Daarnaast is Brussel een van de grootste studentensteden van België aangezien het verschillende universiteiten en hogescholen heeft. De duurste studentenstad is Brussel, met een gemiddelde huurprijs van € 325 per maand.

Wil je graag proeven van het uitgangsleven in Brussel, dan is een kot in de buurt van de Grote Markt of Sint-Gorik het perfecte kot. De meest bezochte uitgangswijk is het Sint-Goriksplein en de Beurs.

Woon je liever in de buurt van de HUB dan is een studentenkamer in de Martelaarswijk iets voor jou. Theaters liggen op een boogschuit rondom je en je kan altijd een filmpje meepikken in het Cameo-theater.

Woon je liever in de buurt van de VUB, dan is een studio in de Universiteitswijk iets voor jou. Aangezien je niet in het centrum ligt, kan je wat geld uitbesparen waarmee je in je vrije tijd leuke dingen kan doen.

Waar in Brussel je ook zoekt, bij Easykot vind je snel en gemakkelijk een kot zodat jij je tijd kunt besteden aan het ontdekken van de het politieke centrum en de scholen die in Brussel gelegen zijn.

Laat uw profiel opvallen

Voeg uw beste foto toe. Profielen met foto's krijgen tot 500% meer contacten

* Vul a.u.b. een omschrijving in.