Inloggen met Facebook
Ongeldige log in details. Probeer het opnieuw of klik op "Wachtwoord vergeten"

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

E-mail adres niet gevonden

Je bent niet geverifieerd
Account bestaat al, log in
Hi #username#, vul je profiel
Of

Word lid van onze community

Vind kamers te huur in Genk

Kot Genk - Kamers in Genk huren | Koten in Belgie - Gratis advertentie!

Vind je perfecte kot vandaag!

Koten te huur in Genk

Genk is een van de bekendste steden in België waar de steenkoolmijnen gelokaliseerd zijn. De stad wordt gekenmerkt door de C-mine, een site met de bedoeling om creativiteit tot leven te laten komen. De C-mine rust op de fundamenten van de steenkoolmijn van Winterslag en hieraan heeft het zijn naam te danken. Voor een kot in Genk betaal je gemiddeld €225, wat Genk één van de goedkoopste steden voor koten maakt in Vlaanderen.

Wil je graag in de buurt van de ambiance wonen, dan is een kot aan de C-mine iets voor jou. Op de c-mine kun je sporten bij Easyfit, genieten van de horecaplaatsen of rustig een filmpje meepikken aan de Euroscoop.

Woon je liever in de rustige natuur en hou je van kalmte, dan is een appartement dichtbij Kelchter- en Hengelhoef iets voor jou. Je kan rustig lange wandelingen maken in de bossen of plezier maken aan de Plas in Kelchterhoef. Daarnaast ligt het domein Bokrijk kortbij waarbij de kinderen kunnen genieten van de grote speeltuin.

Hou je van sporten in de natuur, dan is een studio aan de Kattevennen de ideale oplossing. Kattevennen heeft verschillende sportmogelijkheden zoals de fietspaden, minigolf, ruiterij en nog vele andere. Daarnaast ligt aan Kattevennen de cosmodrome. De cosmodrome is een van de enigste drie planetariums in Vlaanderen.

Waar in Genk je ook zoekt, bij Easykot vind je snel en gemakkelijk een kot zodat jij je tijd kunt besteden aan het ontdekken van de C-mine en de parken die Genk rijk is.

Laat uw profiel opvallen

Voeg uw beste foto toe. Profielen met foto's krijgen tot 500% meer contacten

* Vul a.u.b. een omschrijving in.