Inloggen met Facebook
Ongeldige log in details. Probeer het opnieuw of klik op "Wachtwoord vergeten"

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

E-mail adres niet gevonden

Je bent niet geverifieerd
Account bestaat al, log in
Hi #username#, vul je profiel
Of

Word lid van onze community

Vind kamers te huur in Hasselt

Kot Hasselt - Kamers in Hasselt huren | Koten in Belgie - Gratis advertentie!

Vind je perfecte kot vandaag!

Koten te huur in Hasselt

De hoofstad van de smaak, zoals Hasselt ook wel genoemd wordt, staat vooral bekend omwille van het jenevermuseum en de Hasseltse speculoos. Ben je op zoek naar een kot in de meest opkomende studentenstad van Vlaanderen, dan is Hasselt de beste keuze. De stad Hasselt organiseert jaarlijks de Student Take Off, een gratis festival dat de start van het studentenjaar inhuldigt. Voor een kot in Hasselt betaal je gemiddeld € 230. Dit maakt Hasselt de goedkoopste stad van de Vijf Vlaamse Provinciesteden en Brussel.

Wil je graag dicht bij de scholen PXL en KHLim wonen waarbij je ’s avonds kan genieten van de terrasjes en de cafeetjes op het Dusartplein? Dan is een kot in het centrum iets voor jou! Daarnaast kan je ook genieten van het zwembad en skatepark Kapermolen die naast de PXL liggen.

Houd je meer van natuur en rust maar feest je ook graag op Pukkelpop, dan is een studio in Kiewit een ideale plaats. Naast Pukkelpop is Kiewit ook bekend omwille van de kartingbaan. Daarnaast ben je op 5 min van het centrum verwijderd.

Voor de mensen die meer rust en kalmte willen maar toch graag in de buurt van Hasselt wonen, is een appartement in Kuringen het overwegen waard. Kuringen ligt op 5 min van het centrum. Kies je liever dus voor de rust maar wil je binnen handbereik de mogelijkheid om Hasselt te bezoeken, dan is Kuringen de perfecte plaats.

Waar in Hasselt je ook zoekt, bij Easykot vind je snel en gemakkelijk een kot zodat jij je tijd kunt besteden aan het ontdekken van de terrasjes en de festivals die Hasselt rijk is.

Laat uw profiel opvallen

Voeg uw beste foto toe. Profielen met foto's krijgen tot 500% meer contacten

* Vul a.u.b. een omschrijving in.