Inloggen met Facebook
Ongeldige log in details. Probeer het opnieuw of klik op "Wachtwoord vergeten"

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

E-mail adres niet gevonden

Je bent niet geverifieerd
Account bestaat al, log in
Hi #username#, vul je profiel
Of

Word lid van onze community

Vind kamers te huur in Gent-Gand

Kot Gent-Gand - Kamers in Gent-Gand huren | Koten in Belgie - Gratis advertentie!

Vind je perfecte kot vandaag!

Koten te huur in Gent-Gand

Gent, ook wel de Fiere Stede of de Arteveldestad genoemd, is één van de meest opkomende studentensteden in Vlaanderen. Gent is bekend omwille van de muziekfestivals die het organiseert maar je kan er ook genieten van de prachtige middeleeuwse architectuur zoals het Belfort en het Gravensteen. Een kot huren in Gent kost gemiddeld € 320, dat maakt Gent ook één van de duurdere studentensteden in Vlaanderen.

Wil je genieten van de geschiedenis van Gent, de architectuur en het laatste overgebleven intacte burcht van Vlaanderen het Gravensteen, dan is een appartement in het Centrum de oplossing. Bovendien kun je ook genieten van de festivals en de uitgangsmogelijkheden die Gent rijk is en de universiteit Gent ligt op slechts enkele minuten van je verwijderd.

Wil je graag dicht bij de Arteveldehogeschool liggen, dan is een kot in Sint-Amandsberg iets voor jou! Gelegen buiten het centrum, maar op slechts enkele minuten verwijderd van het centrum met het openbare vervoer is de Sint-Amandsberg een ideale plaats voor studenten. De prijzen voor een kot liever hier ook lager dan in het centrum zodat jij je geld kan besteden aan de terrasjes en de festivals in het centrum!

Woon je liever dichter bij de natuur, waarbij je voldoende sportmogelijkheden hebt en verschillende parken, dan is een studio in Gentbrugge iets voor jou. Je ligt op slechts op een boogscheut van de binnenstad af en je betaalt minder huur dan in het centrum.

Waar in Gent je ook zoekt, bij Easykot vind je snel en gemakkelijk een kot zodat jij je tijd kunt besteden aan het ontdekken van het rijke uitgangsleven, de middeleeuwse architectuur en de natuurparken die Gent rijk is.

Laat uw profiel opvallen

Voeg uw beste foto toe. Profielen met foto's krijgen tot 500% meer contacten

* Vul a.u.b. een omschrijving in.