Bent u uw wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

EasyRoommate EK has 82 rooms available in Leuven-Louvain now!

Kot Leuven-Louvain - Kamers in Leuven-Louvain huren | Koten in Belgie - Gratis advertentie!


Centrum 420€ per Maand
Matijs, 25 jaar oud, Man, Werkende
We're looking for a 3rd tenant (co-housing) to share good times & the rent with us. Room 10m². We're living in a very cosy house (3 floors + garage/basement + garden) in a very quiet street. 10 mins ... zie meer
Centrum 300€ per Maand
emilia, 30 jaar oud, Vrouw, Anderen, Niet Roker
2 grote, gezellige kamers te huur in rustig straatje vlk naast oude markt.propere gemeenschappelijke keuken en douche.1 van de twee kamers heeft een eigen dressing, allebei uitgerust met eigen lavabo.... zie meer
Centrum 440€ per Maand
Bob , 18 jaar oud, Koppel
Groot rustig kot met privé douche in herenhuis in t' hartje van Leuven. Terug te huur vanaf juli 2015.... zie meer

24 jaar oud, Vrouw, Student
Ik kom voor 6 maanden naar Leuven voor mijn master thesis en ik ben op zoek naar een leuke kamer/studio... zie meer

18 jaar oud, Vrouw, Student
Ik ben op zoek naar een kot in Leuven of in Gent. ... zie meer

28 jaar oud, Vrouw, Werkende
Hi I am looking for a room in shared apartment. I am 28y old doing my PhD at KUL.... zie meer
Koten te huur in Leuven-Louvain

De bekendste studentenstad in Vlaanderen is ongetwijfeld Leuven. Leuven wordt ook wel eens de bierhoofdstad van Vlaanderen genoemd omwille van het feit dat brouwerij Artois eeuwenlang in Leuven heeft gelegen en dat brouwerij Inbev nog steeds in Leuven ligt. De gemiddelde huurprijs voor een kot in Leuven ligt rond de €250.

Woon je graag tussen al de studenten in Leuven en dichtbij campus Leuven van de KULeuven, dan is een kot in het Centrum van Leuven de perfecte oplossing. Daarnaast woon je dan ook in de buurt van de uitgaansmogelijkheden in Leuven wat belangrijk is voor de meeste studenten.

Woon je liever net buiten Leuven maar dichtbij campus Heverlee van KULeuven, dan is een studio in Heverlee een oplossing. Daarnaast is het Heverleebos een van de trekpleisters van Heverlee waarbij je hartenlust kunt sporten en genieten van de natuur.

Hou je van sporten? Dan is een appartement in Kessel-Lo de beste oplossing. Kessel-Lo is bekend omwille van de verschillende sportmogelijkheden die in Kessel-Lo zijn gelegen, zoals een provinciaal domein waardat de bewoners kunnen gaan zwemmen, voetballen, skaten, joggen, en nog vele andere sporten. Daarnaast zijn in Kessel-Lo ook vele sportclubs gevestigd.

Waar in Leuven je ook zoekt, bij Easykot vind je snel en gemakkelijk een kot zodat jij je tijd kunt besteden aan het genieten van je studententijd in Leuven of liever sport in de omgeving van Leuven.

Wie zijn wij
Over ons?

Wij zijn ‘s werelds beste kot verhuur en koten te huur website en zijn inmiddels al 15 jaar actief op de Belgische koten markt. Met een groot aanbod aan koten en advertenties voorzien wij dagelijks tientallen bezoekers aan een kot of kotgenoot! Wil je een kot huren in Leuven-Louvain of ben je op zoek naar een kotgenoot? Dan ben je bij Easykot aan het juiste adres! Geheel gratis kun je een advertentie plaatsen in Leuven-Louvain en op de site zoeken! Ook makelaars en kotbazen zijn welkom om hier gratis koten te verhuren.
Waarom ons kiezen?

Ben je op zoek naar een kot of kotgenoot in Leuven-Louvain? Dat kan bij EasyKot! Geheel gratis maak je een advertentie aan en kun je op zoek naar een kamer of huisgenoot in Leuven-Louvain. Ook makelaars en huisbazen kunnen hier hun koten verhuren. Al onze advertenties worden handmatig gecontroleerd en zijn dus altijd up-to-date. Veel nieuwe features zijn toegevoegd en helpen de website veilig en makkelijk te gebruiken. Met aanbod in Antwerpen, Gent, Hasselt en Leuven en natuurlijk de rest van Belgie – zijn wij de beste website voor jou! Nogmaals de website is gratis te gebruiken, plaats dus een advertentie!