Inloggen met Facebook
Ongeldige log in details. Probeer het opnieuw of klik op "Wachtwoord vergeten"

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

E-mail adres niet gevonden

Je bent niet geverifieerd
Account bestaat al, log in
Hi #username#, vul je profiel
Of

Word lid van onze community

Vind kamers te huur in Brugge-Bruges

Kot Brugge-Bruges - Kamers in Brugge-Bruges huren | Koten in Belgie - Gratis advertentie!

Vind je perfecte kot vandaag!

Koten te huur in Brugge-Bruges

Het kleine Venetië van het noorden zoals Brugge ook wel eens genoemd wordt, is een stad met een rijke geschiedenis. Zo staat het Belfort symbolisch voor de stad en kan je met de boot de stad bekijken vanaf de grachten. Brugge, de plaats waar romantiek zegeviert, is dus een ideale stad om in te leven. Gemiddeld betaal je als student € 320 voor een kot per maand. Dit maakt van Brugge wel één van de duurdere steden in Vlaanderen om in te leven.

Wil je genieten van de vele horecaplaatsen en de Grote Markt, dan is een kot in het Centrum de beste keuze. Daarnaast is dit ook de ideale locatie om te gaan winkelen aangezien de belangrijkste winkelstraten in Brugge verbonden zijn met de Grote Markt.

Woon je liever buiten het centrum, waar het natuurlijk goedkoper is, dicht bij de natuur en de Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende, dan is een studio in Sint-Michiels iets voor jou. Er is een provinciaal domein in de buurt waar je tot hartelust kunt sporten.

Ben je een voetballiefhebber en snuif je graag de sfeer op van voetbalwedstrijden, dan is een appartement in Sint-Andries echt iets voor jou. Het Jan Breydelstadion ligt op een boogschuit en elk weekend valt er wel wat te beleven met Cercle en Club Brugge. Daarnaast lig je op enkele minuten van het centrum af, dus het centrum is nooit ver af!

Waar in Brugge je ook zoekt, bij Easykot vind je snel en gemakkelijk een kot zodat jij je tijd kunt besteden aan het ontdekken van de duizenden grachten en reien, winkels en sportplaatsen die Brugge rijk is.

Laat uw profiel opvallen

Voeg uw beste foto toe. Profielen met foto's krijgen tot 500% meer contacten

* Vul a.u.b. een omschrijving in.