Inloggen met Facebook
Ongeldige log in details. Probeer het opnieuw of klik op "Wachtwoord vergeten"

Voer je e-mailadres in om een e-mail met link te ontvangen om je wachtwoord te resetten.

E-mail adres niet gevonden

Je bent niet geverifieerd
Account bestaat al, log in
Hi #username#, vul je profiel
Of

Word lid van onze community

Vind kamers te huur in Kortrijk-Courtrai

Kot Kortrijk-Courtrai - Kamers in Kortrijk-Courtrai huren | Koten in Belgie - Gratis advertentie!

Vind je perfecte kot vandaag!

Koten te huur in Kortrijk-Courtrai

Kortrijk is vooral bekend omwille van zijn verschillende festivals. De bekendste festivals zijn Sinksenfeest, Parkjazz en het Budafest. Voor studenten is er zelfs het Student Welcome Concert dat jaarlijks georganiseerd wordt om alle studenten welkom te heten in de stad. Daarnaast is Kortrijk ook vooral gekend omwille van de Paasfoor, een van de grootste kermissen in België. Voor een student ligt de gemiddelde huurprijs voor een kot in Kortrijk rond de €275.

Ben je op zoek naar een kot waarbij je dichtbij de Hogeschool West-Vlaanderen gelegen bent maar ook wilt genieten van het uitgaansleven in Kortrijk, dan is een kot in het Centrum iets voor jou. De hogeschool is op enkele stapminuten gelegen van het centrum en de uitgaansbuurt rond de Vlas- en Veemarkt ligt nabij.

Verblijf je liever dicht bij de KULAK en de KATHO, dan is een studio in Sint-Denijsewijk de perfecte oplossing. De scholen zijn gelegen op enkele stapminuten en er is een groot park en sportcampus in de nabijheid waardoor je ook kan sporten en kan genieten van de natuur.

Ben je eerder een sportliefhebber en wil je de voetbalwedstrijden en de sfeer van KV Kortrijk of de atletiekwedstrijden op de piste van Kortrijk opsnuiven dan is een appartement in Bissegem de beste oplossing. Daarnaast ben je op slechts enkele minuten van het stadscentrum verwijderd waarbij het openbaar vervoer de ideale oplossing aanbiedt.

Waar in Kortrijk je ook zoekt, bij Easykot vind je snel en gemakkelijk een kot zodat jij je tijd kunt besteden aan het studeren aan de hogescholen en de universiteit, het uitgaansleven en de terrasjes en de sport waaraan Kortrijk rijk is.

Laat uw profiel opvallen

Voeg uw beste foto toe. Profielen met foto's krijgen tot 500% meer contacten

* Vul a.u.b. een omschrijving in.